Havbakkeskolen

image

Den, der kun tager sjov for sjov og alvor kun alvorligt, han har faktisk fattet begge dele lige dårligt!“  - Piet Hein

Citatet beskriver på en god måde Havbakkeskolens kultur.  Vi forsøger i skolens hverdag at tage udgangspunkt i helheden i tilværelsen – vi stræber efter at nuancere indsatsen, for at ”ramme” den enkelte og dermed understøtte det hele barn i udviklingen mod at blive en dygtig og aktiv samfundsborger. Sjov og alvor følges ad for at eleverne oplever skolegangen som et positivt læringsforløb.

Den enkelte elevs selvværd og læring hænger sammen. Derfor har vi det som et formål på hele skolen, at hver eneste elev føler sig set hver dag – hele tiden med det formål at sikre, at eleverne bliver så dygtige, som de kan blive!

• 04-10-2016
    17:30-19:30
    Skolebestyrelsesmøde · 0A · 1A · 2A · 2B · 3A · 3B · 4A · 4B · 5A · 5B · 6A · 6B · 7A · 7B · 8A · 8B · 9A
  • 11-10-2016
    Skolefotografering Als · 4A · 4B · 5A · 5B · 6A · 6B · 7A · 7B · 8A · 8B · 9A
    Anne Schøler Holmriis den 16-09-2016

Onsdag var 3. årgang med bussen til Hadsund og på sejltur med Svanen.
    Det var en fantastisk tur. Vejret var godt og stemningen var høj.
    Efterfølgende var der lege på græsset ved Munchs Eng og besøg på fiskerihavnen.
    Kl. 13.30 tog alle bussen tilbage til Skelund, hvor dagen sluttede med varmebølge is - det var tiltrænget efter en skøn og meget varm dag.
    Anne Schøler Holmriis den 08-09-2016

3. klasse på lejrskole ved Låenhus